Sisteme pentru ferestre

Ca parte reprezentativa a oricarei constructii, ferestrele sunt mai mult decat o simpla legatura cu exteriorul, design-ul acestora jucand un rol important in arhitectura casei. Fiind un element important al fatadelor, ferestrele trebuie deci sa asigure mai mult decat izolare termica si fonica superioara. Ele leaga lumea de afara de interior, imprimand caracter spatiului nostru privat.

Cu ferestrele si usile SALAMANDER atingeti echilibrul perfect intre izolare si comunicare, astfel incat sa va bucurati pe deplin de stralucire si lumina vara, cat si de liniste si confort iarna fiind la adapost de orice intemperie.Ferestrele trebuie sa indeplineasca standarde ridicate de design, inalte norme tehnice, stabilitate in timp, rezistenta la incercari de efractie si la intemperii. Ele reflecta stilul nostru de viata si preferintele noastre.

Aceasta inseamna ca timpul petrecut de specialistii germani cautand cele mai bune solutii, inventand si implementand tehnologii, transformand viitorul in prezent, este din plin rasplatit zi de zi de increderea acordata de clientii nostri care traiesc in spatii delimitate de ferestrele SALAMANDER.

Este increderea data de alegerea unei marci bineunoscuta pe plan international pentru calitate, inovatie si grija pentru mediu.
Alegeti oricare din profilele de mai jos bluEvolution, Streamline, Streamline Alu, 3D sau 2 D pentru a intra in detalii.

Succesul nostru se bazeaza pe satisfactia si succesul beneficiarilor nostri, atitudinea noastra orientata catre client fiind esentiala.

Obiectivul nostru este acela de a construi relatii pe termen lung cu clientii nostri. Abordarea care ne caracterizeaza este recunoasterea valorii, promovarea colaborarii sustinute de corectitudine pe termen lung.

Succesul nostru se bazeaza pe satisfactia si succesul
beneficiarilor nostri, atitudinea noastra orientata catre client fiind esentiala.

CE SPUN CLIENTII NOSTRI

De curand am ales produsele Thomplast pentru casa noastra. De la ferestre, usi pana la plase de insecte si rulourile exterioare - toate de o calitate irprosabila. Ce m-a impresionat foarte mult este atitudinea echipei, inainte de profesionisti sunt oameni de calitate! Va multumesc!

Image

Maria B.

Manager

Vin din zona IT-ului si nu am nici cea mai vaga idee cum se alege o fereastra sau o usa. Am apelat la THOMPLAST si dupa o convorbire telefonica am inteles ca am nevoie de ei si de serviciilor lor! Recomand! raport calitate pret foarte bun!

Image

Robert Turcu

WebDesigner

Am ales tamplaria thomplast pentru clinica pe care o administrez - de mai bine de 3 ani sunt foarte multumit. Recomand cu incredere!

Image

Radu M.

Medic

Niste oameni foarte calzi si mereu gata sa te ajute si sa iti ofere ce este mai bine. Va multumesc pentru montajul si comanda atat de rapida! Recomand tuturor Thomplast!

Image

Valentina B.

Contabil