Despre noi

Proiectul de infiintare a companiei THOMPLAST s-a conturat in Iunie 2000, in momentul in care doua persoane cu experienta in domeniul tamplariei PVC si cu rezultate de exceptie in alte domenii – marketing – au constituit o echipa puternica, in jurul careia au strans oameni de performanta.

Societate tanra, dinamica, cu o noua viziune asupra calitatii si termenelor stranse de executie, va ofera o gama completa in domeniul tamplariei PVC.

 

THOMPLAST este producator de tamplarie din PVC cu geam termopan, intr-o gama variata de modele. Profilul utilizat in fabricarea tamplariei este un profil de clasa A – marca RAMPLAST – ce intruneste toate calitatile si normele impuse de Uniunea Europeana.

 

Productia de tamplarie din PVC cu geam termoizolant se desfasoara in spatii moderne, special construite, cu utilaje de ultima generatie, beneficiind de un personal cu calificare in domeniu.

Succesul nostru se bazeaza pe satisfactia si succesul beneficiarilor nostri, atitudinea noastra orientata catre client fiind esentiala.

Obiectivul nostru este acela de a construi relatii pe termen lung cu clientii nostri. Abordarea care ne caracterizeaza este recunoasterea valorii, promovarea colaborarii sustinute de corectitudine pe termen lung.

RAPORT CALITATE/PRET CORECT

Clientii nostri sunt atreprenorii de constructii, birouri de proiectare, firme care isi orienteaza colaborarea catre profesionisti , institutii publice si persoane fizice.

Modul nostru de actiune este rapid, in baza certificarilor si agrementarilor interne si internationale cu echipe de specialisti care utilizeaza tehnologii moderne de fabricatie.

 

Cu THOMPLAST, ai cele mai moderne fereste si usi, obtinute cu materiale calitative si tehnologii performante.

 

De ce recomandam ferestre si usi THOMPLAST?

  • avem propria noastra fabrica de productie dotata cu utilaje performante.
  • avem o echipa de specialisti in ferestre si usi si una din cele mai bune echipe de consiliere a clientilor.
  • oferim servicii complete: consiliere, vanzare, demontarea tamplariei existente, masuratori, productie, montaj, service si garantie si post-garantie.

 

Data fiind situatia economica actuala, preturile produselor noastre sunt imbatabile fata de concurenta de profil din zona. Totodata, preturile noastre sunt negociabile in functie de cantitate si modul de plata.

THOMPLAST creaza avantaje de durata pentru toti cei implicati. Nou lucram intr-o maniera bazata pe obiective si profit, care optimizeaza beneficiile pentru toti cei implicati. Noi vedem succesul clientilor nostri ca indicatori ai calitatii serviciilor noastre.

Succesul nostru se bazeaza pe satisfactia si succesul

beneficiarilor nostri, atitudinea noastra orientata catre client fiind esentiala.

CE SPUN CLIENTII NOSTRI

De curand am ales produsele Thomplast pentru casa noastra. De la ferestre, usi pana la plase de insecte si rulourile exterioare - toate de o calitate irprosabila. Ce m-a impresionat foarte mult este atitudinea echipei, inainte de profesionisti sunt oameni de calitate! Va multumesc!

Image

Maria B.

Manager

Vin din zona IT-ului si nu am nici cea mai vaga idee cum se alege o fereastra sau o usa. Am apelat la THOMPLAST si dupa o convorbire telefonica am inteles ca am nevoie de ei si de serviciilor lor! Recomand! raport calitate pret foarte bun!

Image

Robert Turcu

WebDesigner

Am ales tamplaria thomplast pentru clinica pe care o administrez - de mai bine de 3 ani sunt foarte multumit. Recomand cu incredere!

Image

Radu M.

Medic

Niste oameni foarte calzi si mereu gata sa te ajute si sa iti ofere ce este mai bine. Va multumesc pentru montajul si comanda atat de rapida! Recomand tuturor Thomplast!

Image

Valentina B.

Contabil